miercuri, 8 mai 2013

McLaren pregateste un update major pentru Spania !

McLaren Mercedes a avut parte de un debut modest de sezon în care a obţinut doar 23 de puncte în primele patru curse, ocupând doar locul şase în clasamentul constructorilor.
McLaren




Echipa pregăteşte un update major pentru Marele Premiu al Spaniei cu scopul de a remedia o parte din problemele cu forţa de apăsare aerodinamică, însă Jenson Button preferă să rămână precaut şi afirmă că nu anticipează progrese semnificative.
Britanicul îşi justifică atitudinea prin faptul că diferenţa mare faţă de rivali nu poate fi eliminată într-un timp atât de scurt, mai ales că şi celelalte echipe de top se vor prezenta la Barcelona cu diverse upgrade-uri.
  "A fost dificil pentru echipa să înregistreze progrese consistente în primele patru curse, dar cred că revenirea pe circuitul unde am efectuat două teste de iarnă ne va oferi un punct de reper pentru progresele noastre de până acum. S-a vorbit mult despre importanţa upgrade-urilor de săptămâna viitoare, dar acestea fac parte dintr-o serie de ugrade-uri pentru îmbunătăţiri continue pe parcursul sezonului", a declarat el citat de postul britanic de televiziune BBC. Totuşi, Button speră ca echipa să realizeze un progres care să-i ofere încredere pentru sezonul european al Formulei 1, care se va încheia în luna septembrie.
"Sper să facem un pas în direcţia potrivită. Vor fi elemente care vor funcţiona, elemente care vor fiunctiona probabil într-un mod diferit decât ne aşteptăm şi elemente care nu vor funcţiona. Asta este viaţa", a adăugat el.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu