marți, 6 noiembrie 2012

Montezemolo : "Trebuie să facem totul pentru a ajunge în Texas cu un monopost care poate lupta pentru victorie" !

 Spaniolul Fernando Alonso a redus cu numai trei puncte în Abu Dhabi diferenţa care îl separă de Sebastian Vettel în clasamentul general, în ciuda locului doi ocupat la finalul cursei.

La fel ca în ultimele Mari Premii, rezultatele modeste din calificări reprezintă
Montezemolo Ferrari
punctul slab al monopostului F2012, chiar dacă echipa italiană a introdus aripi faţă şi spate de specificaţie nouă, pe lângă alte îmbunătăţiri aerodinamice. Preşedintele Luca di Montezemolo şi-a exprimat însă neînţelegerea cu privire la lipsa de eficacitate a update-urilor.
"Weekendul a fost dificil de citit şi a început cu o seară de sâmbătă în care am urmărit o situaţie care nu a fost pe deplin clară. Vreau să înţeleg de ce noile componente pe care le-am adus pe circuit au îmbunătăţit numai parţial performanţa lui F2012, ceea ce nu a fost de ajuns pentru a-i permite lui Alonso să lupte pentru primele poziţii ale grilei, în ciuda aşteptărilor contrastante ale inginerilor noştri", a declarat italianul pentru site-ul oficial al Scuderiei.

 În acest context, Montezemolo admite că următoarele zile sunt cruciale pentru Ferrari şi avertizează că Alonso trebuie să câştige ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Statelor Unite pentru a avea şanse reale la titlul mondial.

"Este clar că trebuie să facem mai mult în următoarele curse. Asta le-am cerut astăzi lui Stefano Domenicali şi echipei sale. Avem 10 zile cruciale în faţă pe parcursul cărora trebuie să facem totul pentru a ajunge în Texas cu un monopost care poate lupta pentru victorie. Vorbele nu au nicio valoare: acesta trebuie să fie obiectivul nostru", a adăugat el.
Surse : Ferrari ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu