miercuri, 14 noiembrie 2012

Hamilton : "Vreau să devin primul câştigător al cursei de la Austin" !

Lewis Hamilton are un palmares deloc de neglijat în cursele desfăşurate pe continentul nord-american, după ce a obţinut victoria în Marele Premiu al Statelor Unite din 2007 şi a câştigat de trei ori cursa din Canada , de la Montreal.
Hamilton


De aceea, pilotul echipei McLaren este încântat de revenirea Formulei 1 în Statele Unite şi şi-a stabilit deja ca obiectiv să devină primul pilot care câştigă cursa de la Austin.
"Trebuie să admit că sunt entuziasmat să revenim în State. Este o ţară fantastică şi un loc în care sportul nostru merită cu adevărat să fie. Am pilotat pe circuitul de la Austin doar pe computer şi în simulator, dar cred că va fi un circuit pe placul piloţilor care va produce curse echilibrate pe care fanii le vor aprecia imediat. Este un nou circuit, o nouă provocare şi o nouă oportunitate şi cu siguranţă vreau să devin primul câştigător al cursei", a declarat britanicul.
Victoria obţinută în 2007 la Indianapolis a fost doar a doua din carieră şi a venit chiar în sezonul de debut, aceasta fiind una dintre explicaţiile pentru care Hamilton este încântat să concureze în această ţară.

"Este o nebunie să mă gândesc că ultimul Mare Premiu al Statelor Unite a fost acum cinci ani, dar este o cursă de care îmi amintesc ca şi cum ar fi fost ieri. Pentru mine au fost perioade incredibile", a adăugat el.
Surse : www.automarket.ro ;  SkySports

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu