marți, 25 septembrie 2012

Ecclestone : "Ei (New Jersey) nu mai au niciun contract" !

Temerile potrivit cărora ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Americii de la New Jersey va fi amânată pentru sezonul 2014 au prins contur marţi, când Bernie Ecclestone a anunţat anularea contractului dintre cele două părţi.

Anunţul britanicului vine la numai câteva săptămâni după mai multe speculaţii privind problemele financiare ale circuitului şi după ce şeful Tom Cotter a părăsit compania organizatoare în luna august.
"Organizatorii nu au respectat termenii şi condiţiile contractului care oricum acum a fost anulat. Ei nu mai au niciun contract", a precizat el pentru publicaţia britanică The Guardian.
 Circuitul de la New Jersey a fost inclus în calendarul provizoriu al sezonului 2013 şi urma să găzduiască cursa în 16 iunie, la numai o săptămână după Marele Premiu al Canadei. Anularea etapei ar duce la apariţia unei pauze de trei săptămâni în luna iunie între cursele din Canada şi Marea Britanie, însă Ecclestone speră ca până la urmă să găsească o soluţie pentru menţinerea circuitului în calendar.

"Suntem destul de aproape de termenul limită, urmează o întâlnire a Consiliului Mondial. Cred că dacă cineva s-ar implica, cursa ar putea avea loc în 2013, pentru că au ajuns departe cu circuitul", a adăugat el.
Calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2013 urmează să fie ratificat de Consiliul Mondial al FIA în 28 septembrie.
Contractul circuitului de la New Jersey a fost anulat !
Surse :  The Guardian ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu