vineri, 31 august 2012

Perez : "Sunt într-o poziţie bună, echipa face o treabă bună şi sunt fericit" !

 Sergio Perez a fost considerat unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Massa la Scuderia Ferrari imediat după Marele Premiu al Malaysiei în care a terminat pe locul doi în spatele lui Fernando Alonso.

PerezUlterior, speranţele mexicanului de a îmbrăca combinezonul roşu au scăzut, pe măsură ce timpul a trecut fără să primească o ofertă concretă din partea Scuderiei. Cu ocazia Marelui Premiu al Belgiei, Perez a dezvăluit că intenţionează să rămână la Sauber anul viitor ca urmare a faptului că cei de la Ferrari nu au mai dat niciun semn de viaţă.
 "Nu s-a schimbat nimic în ultima lună şi, tocmai de aceea, trebuie să iau o decizie la un moment dat. Sauber este o echipă grozavă şi face o treabă fantastică. Când merg la fabrică şi văd oamenii atât de motivaţi în fiecare zi, nu văd niciun motiv pentru care aş pleca. Sunt fericit aici şi în fiecare zi mă simt mai confortabil. Cred că echipa poate construi un monopost bun pentru anul viitor, aşa că nu văd niciun motiv să plec. Sunt într-o poziţie bună, echipa face o treabă bună şi sunt fericit", a declarat mexicanul, care speră să-şi rezolve situaţia contractuală în termen de câteva săptămâni.
 Un alt pilot care nu intenţionează să schimbe actuala echipă este Pastor Maldonado, care nu a mai obţinut niciun punct după victoria surprinzătoare obţinută în Marele Premiu al Spaniei. Venezueleanul, sprijinit masiv de compania petrolieră de stat PDVSA, admite că nu a negociat încă cu echipa, însă susţine că vrea să devină campion mondial cu Williams.

 "Nu am avut nicio discuţie. Williams va aştepta până la finalul sezonului. Din punctul meu de vedere, Williams este prima opţiune, pentru că am încredere în echipă. Echipa are un viitor mare, progresează tot timpul şi aş vrea să câştig campionatul înainte să plec", a precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu