marți, 7 august 2012

McLaren : "Kimi este un pilot inteligent şi impresionant" !

 Finlandezul Kimi Raikkonen nu a reuşit încă să câştige nicio cursă de la revenirea în Formula1 după o absenţă de două sezoane, însă pilotul finlandez este considerat o ameninţare în lupta pentru titlul mondial.

 Fostul campion mondial a obţinut cinci podiumuri în acest sezon, dintre care trei în ultimele patru curse, iar Lotus a înregistrat de asemenea progrese semnificative. În urma acestor rezultate, Martin Whitmarsh, şeful echipei McLaren, consideră că Raikkonen poate avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu în a doua jumătate a sezonului.
 "Este foarte talentat. Cred că este unul dintre cei mai rapizi bărbaţi de pe planetă. Oamenii tind să-l subestimeze pe Kimi deoarece vorbeşte puţin, dar este un pilot inteligent şi impresionant. Lotus are o maşină bună, aşa că împreună reprezintă o ameninţare reală. Sunt sigur că aţi observat că Raikkonen nu face multe greşeli, întotdeauna face o treabă bună. Aşa că nu sunt surprins de rezultatele sale şi cred că are abilitatea de a-şi îmbunătăţi şi mai mult performanţele", a declarat britanicul.

 Cu toate acestea, Raikkonen insistă că nu deţine încă un monopost capabil de victorii pentru simplul motiv că nu a câştigat încă nicio cursă în acest an, însă speră că acest lucru să se întâmple cât mai curând.

 "Ei bine, monopostul nu a câştigat încă nicio cursă, aşa că nu este un monopost capabil de victorii. Suntem destul de mulţumiţi, dar evident că vrem mai mult. Vom vedea ce vom putea face în a doua parte a sezonului", a precizat finlandezul.
Via GMM ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu