joi, 2 august 2012

C. Horner : " Raikkonen se va implica în campionatul piloţilor" !

Performanţele finlandezului Kimi Raikkonen din ultimele patru curse premergătoare pauzei de vară de cinci săptămâni l-au determinat pe Christian Horner, şeful celor de la Red Bull Racing, să-l includă pe finlandez pe listă scurtă a candidaţilor la titlul mondial.

Britanicul a remarcat progresele realizate de Lotus în prima jumătate a sezonului şi consideră că Raikkonen va avea un cuvânt greu de spus la startul sezonului de toamna cu Marele Premiu al Belgiei.
"Cred că Lotus nu a câştigat atât de multe puncte pe cât ar fi putut câştiga, întrucât au avut un monopost foarte bun încă de la începutul sezonului. Prin urmare, cred că ar fi putut câştiga mai multe puncte şi că vor fi o echipă foarte bună în a doua jumătate a sezonului."
"Cei de la Lotus sunt un factor în acest an. Au doi piloţi buni şi cu siguranţă că Raikkonen se va implica în campionatul piloţilor. Cred că este la un singur punct în spatele lui Lewis Hamilton şi, aşa cum am spus după a doua cursă, ar fi o prostie să-i subestimăm pe rivali în acest moment. Mai este mult până departe", a declarat oficialul campioanei mondiale.

În ultimele patru curse, Raikkonen a terminat pe podium la Barcelona, Hockenheim şi Budapesta şi a ocupat locul cinci în cursa de la Silverstone.
Via TheF1Times ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu