luni, 27 august 2012

Button si Grosjean spera sa castige curse in urmatoarea perioada !

 Pilotii Jenson Button şi Romain Grosjean sunt la egalitate de puncte în clasamentul general după primele 11 curse ale anului şi ocupă locurile şapte şi opt, însă amândoi îşi propun să progreseze în ultima parte a campionatului. Pilotul echipei McLaren speră să treacă peste perioada mai puţin prolifică şi este încrezător că va fi capabil să câştige cursele de la Spa-Francorchamps şi Monza, care vor avea loc într-un interval de numai şapte zile.

"Nu poţi cere o dublă mai spectaculoasă pentru revenirea Formulei 1: Spa este tatăl tuturor, unul dintre cele mai grozave circuite din lume, iar Monza este cel mai istoric circuit din calendar. Ambele sunt circuite cu o atmosferă unică. Am amintiri grozave de pe ambele circuite, dar nu am câştigat pe niciunul dintre ele. Având în vedere forma noastră din ultimele curse, mă simt încrezător că pot rectifica asta pe parcursul următoarelor weekenduri", a declarat britanicul.

 Romain Grosjean este însă la fel de optimist cu privire la şansele pe care le are la victorie, pe baza progreselor semnificative realizate de Lotus în ultima perioadă şi care vor culmina cu foarte probabilă utilizare în premieră a sistemului DDRS în cursa de la Spa-Francorchamps. Totodată, francezul speră să facă uitate cele patru abandonuri înregistrate în acest sezon, care au constrastat puternic cu cele trei podiumuri.

"Lupta este foarte echilibrată, pentru că eu, Button şi Nico Rosberg suntem despărţiţi de numai două puncte (n.r - în realitate, Rosberg are un singur punct în plus faţă de Button şi Grosjean) şi nu există niciun motiv pentru care să nu putem urca mai sus. A fost bine să revin pe podium înainte de pauză de vară şi cred că am o şansă mai bună ca niciodată să câştig curse, aşa că sper la mult de la a doua parte a sezonului", a precizat el.
Surse :| McLaren, Lotus ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu