miercuri, 18 iulie 2012

Sebastian Vettel : "Atât eu, cât şi Webber, putem lupta pentru titlu" !



  Pilotul german de Formula1 Sebastian Vettel a câştigat titlul mondial în ultimele două sezoane, însă în acest an se regăseşte într-o situaţie mai puţin obişnuită, după ce Mark Webber a avut un start mai bun şi a acumulat cu 16 puncte mai mult decât el.

 Una dintre teoriile care au circulat în presa internaţională este că Red Bull Racing ar putea alege să-l favorizeze pe australian în lupta pentru titlul mondial, însă Vettel a exclus această posibilitate, în special datorită faptului că poate recupera diferenţa într-o singură cursă.
 "Atât eu, cât şi Webber, putem lupta pentru titlu, pentru că echipa ne sprijină în mod egal. Webber se descurcă foarte bine, dar cred cu tărie că titlul este posibil pentru mine. Cu o victorie la Hockenheim, situaţia ar arăta imediat diferit", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.

 Ipoteza despre susţinerea lui Webber a apărut şi ca urmare a vonurilor potrivit cărora Vettel ar putea ajunge în 2014 la Scuderia Ferrari, însă în ultima perioadă au apărut speculaţii şi despre un posibil interes din partea celor de la Mercedes. Din nou, informaţiile au fost negate de constructorul german prin vocea lui Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport. "Interesul pentru Vettel nu este atât de mare încât să fie nevoie să vorbim în presă despre asta", a precizat el.

Via GMM ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu