miercuri, 11 iulie 2012

Schumacher : " Încă sunt foarte motivat, dar rămâne de văzut pentru cât timp" !


Schumacher

 Michael Schumacher a oferit miercuri primele indicii că este pe punctul să-şi prelungească revenirea în Formula1 şi în sezonul 2013.
 În condiţiile în care contractul său urmează să expire la sfârşitul acestui sezon, Michael a făcut un scurt istoric al evoluţiei sale începând din sezonul 2010, ocazie cu care a spus pentru prima oară că este interesat să-şi prelungească contractul cu Mercedes AMG şi pentru sezonul 2013.
"Încă nu sunt mulţumit. Am obţinut foarte puţin în a doua parte a carierei mele. Nu a existat nicio discuţie între mine şi Mercedes AMG cu privire la prelungirea contractului. Încă sunt foarte motivat, dar rămâne de văzut pentru cât timp", a declarat germanul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei SportBild.
 Ross Brawn, şeful Mercedes AMG, a declarat recent că negocierile cu Schumacher privind prelungirea contractului vor avea loc până la sfârşitul lunii august. La numai câteva zile distanţă, pilotul a exclus însă această ipoteză, afirmând că ar putea amâna chiar şi până în luna octombrie o decizie finală în privinţa viitorului său.
 Echipa de Formula1 Mercedes AMG are însă tot interesul să negocieze cu Schumacher în această vară, pentru a avea oportunitatea de a căuta un alt pilot de calibru în cazul în care germanul va alege să se retragă din Formula1.
Via SportBild ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu