marți, 31 iulie 2012

Hamilton doreste sa renegocieze cu McLaren anumite clauze din contract !

Echipa de Formula1 McLaren Mercedes are una dintre cele mai dure politici contractuale cu piloţii din Formula 1, întrucât echipa îşi rezervă dreptul de a obţine toţi banii obţinuţi de piloţi prin contracte de sponsorizare, dar şi de a păstra căştile şi trofeele obţinute de piloţi pe circuit, în timp ce piloţii primesc doar replici pentru acestea.

Aflat în ultimul său an de contract, Lewis Hamilton a dezvăluit că viitoarea sa înţelegere va trebui să includă o clauză prin care să poată păstra căştile şi trofeele pe care le câştigă în carieră, considerând că acestea i se cuvin datorită efortului depus pe circuite.
"Echipa are toate trofeele, iar piloţii obţin doar replicile. În multe alte echipe, piloţii obţin trofeele originale. Ca pilot, munceşti şi vrei să iei acasă două lucruri. Unul este casca, iar celălalt este trofeul. Pentru mine, acestea nu au preţ. Nu-mi pasă dacă nu-mi dau o maşină, dar acestea sunt cele două lucruri pentru care transpiri, iar în acest moment echipa le păstrează. Aşa că indiferent ce contract voi avea, acesta va fi un criteriu important pentru care voi pune presiune", a declarat britanicul la Budapesta.
Presa internaţională anticipează că Hamilton va rămâne la McLaren şi în 2013, în special datorită faptului că nu are opţiuni reale la celelalte echipe de top. Negocierile vor continua în august, iar un anunţ oficial ar putea fi făcut chiar la sfârşitul lunii viitoare.

Via Daily Telegraph ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu