joi, 14 iunie 2012

Sauber : "Se pot întâmpla lucruri grozave" !



Bossul echipei Sauber , Peter Sauber nu exclude posibilitatea ca echipa sa să obţină o victorie în sezonul actual pe baza rezultatelor imprevizibile din primele şapte curse.
Primul loc obtinut de Sergio Perez în Marele Premiu al Canadei a readus speranţele celor de la Sauber în obţinerea unei performanţe majore în 2012.
După ce mexicanul a fost foarte aproape de victorie şi în a doua cursă a sezonului de la Sepang, Peter Sauber anticipează că echipa pe care o conduce are abilitatea de a obţine cel puţin o victorie în acest sezon.
"Înainte de startul sezonului nu cred că cineva mi-ar fi pus mie această întrebare., a declarat elveţianul.
 Dar acum, după şapte curse cu şapte câştigători diferiţi se pot întâmpla foarte multe. Dacă reuşim să exploatăm potenţialul maxim ca echipă pentru ca totul să meargă bine de vineri dimineaţă până duminică seară, se pot întâmpla lucruri grozave. După şapte curse este clar că monopostul C31 poate fi rapid pe orice tip de circuit. În Malaysia am fost aproape de victorie. Alte podiumuri cu siguranţă sunt realiste, cu condiţia ca piloţii noştri să intre în cursă de pe poziţii de start bune"
Pe lângă faptul că evoluţiile imprevizibile au favorizat obţinerea rezultatelor de către echipele mici, Sauber susţine că Formula 1 nu a mai fost atât de spectaculoasă în ultimele două decenii, de când a debutat în Marele Circ cu propria sa echipă.
"Din câte văd, există doar o mână de oameni în paddock care nu sunt obişnuiţi cu faptul că nu ştiu de vineri cine va câştiga duminică. Cred că fanii văd asta într-o lumină complet diferită. Sunt încântaţi de imprevizibilitate, de varietate şi de incredibil de echilibrată competiţie. Sunt în Formula 1 de 20 de ani şi pentru mine nu a fost niciodată mai bine sau mai interesant. Asta se datorează parţial celor de la Pirelli, care oferă pneurile pentru acest show", a mai precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu