joi, 7 iunie 2012

Mercedes GP : "Înainte să ne gândim la alţi piloţi trebuie să vorbim cu Schumacher despre viitorul său"




Ross Brawn spune că Mercedes nu îi caută un înlocuitor lui  Schumacher pentru sezonul 2013, deoarece anticipează că germanul va rămâne în Formula 1.
 
Mercedes GP speră să-l convingă pe german să-şi prelungească contractul scadent la finalul acestui sezon, în special dacă echipa îşi va îmbunătăţi rezultatele obţinute în prima parte a sezonului.

Acesta este motivul pentru care şeful Ross Brawn susţine că Mercedes GP nu a iniţiat încă un plan pentru înlocuirea germanului, în ciuda faptului că Nick Fry a spus recent că echipa îl are deja în vedere pe Paul di Resta de la Force India.
"Schumacher este un pilot grozav, aduce foarte multe lucruri echipei în termeni de progres şi este un idol al sporturilor cu motor. Înainte să ne gândim la alţi piloţi trebuie să vorbim cu Schumacher despre viitorul său. Nu avem niciun plan B realist", a declarat britanicul pentru publicaţia Sport Bild.
La rândul său, Nico Rosberg anticipează că septuplul campion mondial va rămâne la echipă şi că va înregistra progrese în termeni de performanţe.

"În acest moment îmi asum faptul că Schumacher este coechipierul meu şi în 2013. Nu văd niciun motiv pentru care ar trebui să se oprească. Va face faţă situaţiei. Pilotează la înalt nivel şi va avea parte de zile mai bune", a precizat germanul.
Schumacher nu este însă pregătit să discute despre posibilitatea de a rămâne în Marele Circ şi anul viitor, potrivit unor declaraţii făcute la finalul lunii mai.
"Decizia mea nu s-a schimbat. Până acum nu ne concentrăm la ce se întâmplă anul viitor sau în viitor. Este vorba mai mult despre ce se întâmplă acum. Nu am nicio veste pentru voi încă şi nu vreau să mă implic într-o discuţie", a declarat el.
Via | GMM ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu