joi, 14 iunie 2012

Martin Whitmarsh crede că Lewis Hamilton îşi va prelungi contractul cu McLaren pentru 2013 !

McLaren anticipează că Hamilton va rămâne la echipă în 2013Martin Whitmarsh crede că Lewis Hamilton îşi va prelungi contractul cu McLaren pentru 2013, iar Red Bull Racing spune că britanicul nu este potrivit să fie coechipierul lui Sebastian Vettel.
 
 Hamilton ţine în continuare capul de afiş al perioadei de transferuri din Formula 1 din această vară, iar McLaren Mercedes şi-a reconfirmat interesul de a-i prelungi contractul.
Chiar dacă Ron Dennis, şeful McLaren Group, a dezvăluit că salariul mare solictat de fostul campion mondial ar putea reprezenta un impediment, Martin Whitmarsh este încrezător că Hamilton îşi va pune semnătura pe o nouă înţelegere.

"Există mai multe speculaţii în exteriorul echipei decât în interiorul ei. Ne concentrăm să câştigăm curse şi să câştigăm campionatul. Cred că este foarte clar că ne bucurăm să lucrăm cu Hamilton. Şi cred că Hamilton se bucură să fie în această echipă. Aşa că ne aşteptam ca asta să continue", a declarat şeful echipei McLaren.
Situaţia este însă complicată de faptul că Red Bull, Ferrari şi Mercedes ar putea avea un loc disponibil pentru 2013. Totuşi, un transfer la Ferrari este improbabil atât timp cât Fernando Alonso vă rămâne la echipă, iar Red Bull a sugerat încă o dată că Hamilton nu se potriveşte echipei austriece.
"Este destul de clar că Hamilton ia în considerare şi alternativele. Dar trebuie să se potrivească structurii echipei. Nu contează dacă eşti sau nu cel mai rapid pilot din lume dacă nu te potriveşti în echipă", a precizat consultantul Helmut Marko pentru Sport Bild.
În schimb, cei de la Mercedes preferă să lase o portiţă deschisă pentru situaţia în care Michael Schumacher se va retrage din Formula 1 la sfârşitul acestui an. "Nu este niciun secret că Hamilton face parte din familia Mercedes", a precizat Norbert Haug, directorul de motorsport al Mercedes, referindu-se la faptul că britanicul a concurat pe tot parcursul cariere cu motoare furnizate de constructorul german.
Via | SkySports | GMM | GMM ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu