miercuri, 27 iunie 2012

Force India doresc podiumul la Silverstone !


Force India

 După un rezultat remarcabil în Marele Premiu al Europei, Force India, echipa lui Vijay Vijay Mallya spera ca upgrade-uri noi vor ajuta echipa sa obtina primul lor podium in Formula1 . Nico Hulkenberg şi Paul Di Resta au terminat al cincelea şi al şaptelea, realizand cea mai mare performanta a echipei in actualul sezon al Formulei1.
 "Nico Hulkenberg a mers pe o strategie traditionala cu doua opriri la boxe şi a avut posibilitatea sa intre la pit-stop sub safety car, in acest fel curajul si norocul nostru au venit împreună", a spus el intr-un interviu pentru Formula1.com. "Suntem foarte mandri de acest rezultat, chiar dacă aceasta a lasat un gust amar atunci cand Nico Rosberg l-a depasit pe Pavel (di Resta), pe ultimul tur, insa pneurile sale erau vechi şi Rosberg a avut anvelope noi."
În ciuda rezultatului impresionant al echipei în Valencia, Vijay Mallya crede că pilotii ar fi putut obtine un rezultat si mai bun daca nu ar fi existat greşelile din calificari.
 "Am sperat intr-un rezultat mai bun in calificari, dar in Q3 monoposturile au fost suprasolicitate , cu blocari de roti , etc. Aşa că am luat startul din pozitiile a opta si a zecea , în timp ce noi ne asteptam de fapt sa fim în top cinci."
 "Nu am regretat decizia mea despre piloti. Dimpotrivă, cred că avem doi potentiali campioni mondiali  în această echipă. Ei sunt extrem de talentati. Sunt foarte încântat să ii am. "
 "Noi privim Silverstone ca pe una dintre cursele noastre de acasă", a spus el. "Sediul nostru este la doar o aruncătură de piatră de pista. Vom face tot ce este nevoie pentru a aduce cât mai multe upgrade-uri pentru a face monopostul mai competitiv. Vrem să fim pe podium. Cred că suntem foarte aproape de el. "
Sursa : http://www.gpupdate.net/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu