marți, 5 iunie 2012

Alonso : "Cred că am îmbunătăţit monopostul de la începutul sezonului"!



Pilotul spaniol de la Scuderia Ferrari , Fernando Alonso nu este impresionat de poziţia de lider din clasamentul general şi spune că acest loc este important doar la finalul campionatului.
 
 Alonso a devenit lider în clasamentul general după Marele Premiu al statului Monaco şi are un avans de trei puncte în faţa lui Sebastian Vettel şi Mark Webber, chiar dacă Ferrari a avut un debut modest de sezon.
Dublul campion mondial admite însă ca aceasta poziţionare nu îl avantajează în acest stadiu al campionatului şi crede că rezultatele din cursa următoare de la Montreal vor reprezenta un indicator mai bun pentru actuala formă a Scuderiei Ferrari.

"Să fiu lider în campionat este doar începutul, este un punct de plecare, pentru că obiectivul final este să fiu liderul campionatului după ultima cursă din Brazilia din luna noiembrie. Este un campionat lung şi primele şase curse ne-au adus suficiente puncte pentru a fi lideri, dar suntem conştienţi că trebuie să îmbunătăţim. Trebuie să facem monopostul mai rapid, să muncim din greu, să nu facem greşeli şi să fim constanţi, ceea ce nu este uşor de realizat în acest campionat", a declarat spaniolul.
Totuşi, Alonso este optimist cu privire la performanţele pe care Ferrari le poate obţine în Marele Premiu al Canadei şi insistă ca cel mai important lucru este să termine în puncte.
"Cred că am îmbunătăţit monopostul de la începutul sezonului, iar Canada va reprezenta un test bun în această privinţă. Sper ca în acest weekend să vedem un Ferrari competitiv şi asta ar fi foarte important pentru noi, nu numai pentru această cursă, ci şi pentru restul sezonului. Nu văd niciun motiv pentru care Ferrari nu ar trebui să fie competitiva în Canada, luptând pentru poziţiile de top la finalul cursei. Nu este uşor să câştigi curse, nici să termini pe podium, dar este important să câştigi puncte şi să fii constant în rezultate", a adăugat el.
Via | The F1 Times ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu