marți, 29 mai 2012

Red Bull Racing: "Alonso va juca un rol crucial în lupta pentru titlu"

Red Bull: "Alonso va juca un rol crucial în lupta pentru titlu"

Christian Horner anticipează că Fernando Alonso va avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlul mondial.
 
Scuderia Ferrari a avut un început dezamăgitor de sezon din cauza unui monopost prea puţin competitiv, însă o victorie obţinută pe ploaie pe circuitul de la Sepang şi progresele înregistrate după debutul sezonului european l-au ajutat pe Fernando Alonso să ocupe prima poziţie în clasamentul general.
Spaniolul are un avans de trei puncte în faţa celor doi piloţi ai echipei Red Bull, Mark Webber şi Sebastian Vettel. Această situaţie îl determină pe Christian Horner, şeful Red Bull Racing, să anticipeze că Alonso va juca un rol esenţial în stabilirea noului campion mondial.
"Este extraordinar de echilibrat. Îl avem pe Alonso la trei puncte în faţa celor doi piloţi ai noştri, care sunt la egalitate de puncte. Lupta este deschisă în acest moment, ai şase sau şapte piloţi care sunt în luptă serioasă", a declarat britanicul.
 Situaţia este asemănătoare cu cea din 2007, când McLaren Mercedes s-a aflat în lupta pentru titlu cu Alonso şi Hamilton înainte ca trofeul să fie adjudecat de Kimi Raikkonen. Totuşi, Horner nu crede că Alonso este favorizat de faptul că este singurul pilot al Scuderiei care lupta pentru titlu.
"Nu cred că piloţii noştri şi-au luat puncte unul de la altul. Au fost pe primul şi al patrulea loc duminică şi sunt liberi să concureze. Fernando Alonso a pilotat foarte bine şi cu siguranţă va fi un element cheie pe tot parcursul acestui campionat", a mai precizat el.
Via | ESPNF1 ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu