luni, 21 mai 2012

Pirelli a anuntat tipurile de anvelope pentru trei curse!

Pirelli anunţă pneurile pentru încă trei curse

Producatorul de anvelope Pirelli a anunţat tipurile de pneuri pe care le va furniza în cursele de la Montreal, Valencia şi Silverstone.
 
Pirelli, unicul furnizor de pneuri din Formula 1, a anunţat luni specificaţiile cauciucurilor pe care le va furniza echipelor pentru alte trei Mari Premii.
Astfel, la Marele Premiu al Canadei din 8-10 iunie, piloţii vor avea la dispoziţie pneuri supersoft şi soft, întrucât Montreal este un circuit lent cu viraje strânse, în timp ce pentru Marele Premiu al Europei italienii au alocat pneurile soft şi medium datorită temperaturilor mai mari prognozate pentru finalul lunii iunie.
Nu în ultimul rând cei de la Pirelli vor oferi pneuri de specificaţii hard şi soft pentru Marele Premiu al Marii Britanii, întrucât circuitul de la Silverstone este unul dintre cele mai rapide din calendar. În plus, diferenţa dintre cele două specificaţii este suficient de mare pentru ca strategiile să fie cât mai diversificate, ceea ce va avea potenţialul de a contribui la spectacolul de pe circuit.
Pentru Marele Premiu al statului Monaco de la sfârşitul acestei săptămâni, Pirelli va furniza pneuri supersoft şi soft.
Via | Pirelli ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu