miercuri, 23 mai 2012

Paul di Resta : "Am nevoie de un monopost grozav sa castig"!

Di Resta: "Am nevoie de un monopost de top pentru a deveni campion"

Pilotul echipei Force India , Paul di Resta , este încântat de zvonurile care îl dau la Mercedes în 2013 şi admite că are nevoie de un monopost competitiv pentru a deveni campion mondial.
 
Presa internaţională speculează că Paul di Resta este unul dintre principalii favoriţi să ajungă la Mercedes în cazul în care Michael Schumacher va decide să se retragă din competiţie la sfârşitul acestui an.
Scoţianul a aflat la rândul său despre aceste zvonuri şi admite că obiectivul său principal este să devină campion mondial, motiv pentru care îşi doreşte un monopost competitiv.
"Întotdeauna este frumos ca presa şi oamenii să fie interesaţi de tine, dar trebuie să rămân concentrat şi să fac cea mai bună treabă. Nu este niciun secret că vreau să câştig curse şi să devin campion mondial, iar pentru asta am nevoie de un monopost grozav", a declarat scoţianul pentru postul de televiziune SkySports.
Interesul celor de la Mercedes pentru di Resta nu este deloc surprinzător, întrucât scoţianul a concurat timp de patru ani pentru constructorul german în Campionatul German de Turisme înainte de a ajunge în Formula 1. În plus, el concurează în prezent pentru Force India, echipa care utilizează motoare Mercedes.
Via | SkySports; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu