marți, 22 mai 2012

Cateva schimbari pe circuitul de la Monte Carlo!

Nico Rosberg drives Mika Häkkinen around the streets
O serie de mici modificări au fost făcute pe motive de siguranţă înainte de acest week-end de Formula 1 pentru Monaco Grand Prix. Cea mai mare schimbare este nivelarea portiunii denivelate din zona de frânare numita Nouvelle Chicane, scena unor accidente importante atât pentru Nico Rosberg cat şi pentru Perez Sergio in cursa din 2011. Din cauza acestei modificari , bariera de protectie este acum mai in spate , acest lucru fiind posibil si datorita faptului ca organizatorii au reusit sa mute cu 15 metrii mai in spate bariera eliminand macarauza din zona Armco . 
Alte modificări sunt instalarea de bariere TecPro - realizate din spuma speciala de absorbtie - pentru a înlocui peretii de anvelope de la prima sicana Sainte Devote şi la intrarea în Swimming Pool Complex . Pentru a ajuta la incetinirea msinilor iesite de sub control , o nouă suprafaţă abrazivă a fost pusa în zonele de degajare din Sainte Devote, Mirabeau şi in sicana.
În cele din urmă, îndepărtarea unui element din lemn de pe partea dreapta - anterior păzit de o bucată suplimentara de bariera - acum permite pilotilor să adopte o linie mai dreapta atunci când negociază ieşirea de la boxe.
VIA : www.gpupdate.net  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu