vineri, 18 mai 2012

Maldonado : "Nu iau in seama comentariile rautacioase !"

  Maldonado a vorbit pe scurt despre faptul ca el este in Formula 1 din cauza banilor, după victoria sa neaşteptată, în Spania de duminica trecută. Dupa cursa trimful sau a fost umbrit de revolta politica din Venezuela . Campion GP2 in 2010 , Maldonado este puternic susţinut de către PDVSA, din Venezuela, care este o companie patronata de guvernul acestei tari si care sprijină, de asemenea, pe pilotul de rezerva de la Caterham , Rodolfo Gonzalez. Pilotul Williams este în strânsă legătură cu preşedintele Hugo Chavez, dar, după cursa de la Barcelona, ​​rezultatul a fost umbrit de către critici din partea politicienilor rivali, care susţin că programul de F1 este o risipă de bani.

PDVSA branding is prominently displayed on the Williams cars

Pastor
 "Sunt foarte norocos sa am un astfel de sprijin extraordinar din Venezuela",a inceput Maldonado . "Finanţele de care dispun m-au adus in Formula 1, dar, de asemenea, ajuta la dezvoltarea masinii ceea ce este esenţial în a avea succes."
 Vorbind despre faptul ca el este "pilot din cauza banilor" , a raspuns :
 "Eu nu ma concentreze pe aceste comentarii, prefer vorbesc pe circuit şi sa fac tot ceea ce pot pentru echipa. Din fericire , performanţa mea în Spania a demonstrat am talentul de a fi unul dintre cei mai buni piloti. "
  Cel mai bun rezultat venezuelean anterior intr-un Marel Premiu de Formula 1 a fost locul sase obtinut de pilotul Johnny Cecotto şi echipa Teodor în Statele Unite ale Americii-Long Beach Grand Prix in anul 1983.
Sursa : http://www.gpupdate.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu