joi, 17 mai 2012

Kaboayashi tinteste podiumul la Monaco !

 Kamui Kobayashi se întoarce increzator la Monaco dupa ce a reusit sa se claseze in primii cinci piloti în Marele Premiu al Spaniei De asemenea, pilotul japonez de la Sauber a terminat al cincilea anul trecut la Monte Carlo  şi se aşteaptă ca monopostul pe care-l piloteaza sa fie mai rapid in weekend-ul viitor de Formula1.
 "Cred ca masina noastra va fi mai bună la Monaco decat a fost anul trecut, pentru că s-a îmbunătăţit foarte mult in virajele lente ", explică el. "În 2011 am terminat al cincilea, deci tinta ar fi sa terminam mai sus în acest an. Cu toate acestea, chiar dacă vi se oferă cea mai buna masina din Monaco, în cele din urmă tot pilotului ii revine sarcina pentru a scoate si ultimele zecimi de secunda din monopost. "
 "Am văzut cinci câştigători diferiti în cinci curse", continuă cel care a debutat cu Toyota în 2009. "Deci, ai putea spune ca aproape totul este posibil în acest an."
 "Eu cred că avem o masina buna si sanse bune pentru rezultate bune.Rezultatul final depinde intotdeauna de o mulţime de factori. Dar ceea ce trebuie sa faci pentru succes este sa faci ca orice lucru cat de mic sa fie perfect pe intreg week-endul şi cred este ceea ce vizează ".
 Sauber este in prezent pe locul sapte in campionatul constructorilor .
Sursa : http://www.gpupdate.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu