miercuri, 16 mai 2012

Felipe Massa nu pleaca de la Ferrari!

Ferrari neagă încă o dată concedierea lui Massa

Scuderia Ferrari a infirmat speculaţiile potrivit cărora presiunile la adresa lui Felipe Massa să obţină un rezultat bun la Monaco reprezintă un ultimatum.
 
Ferrari a publicat luni seară un comunicat de presă în care spune că aşteaptă o îmbunătăţire semnificativă a performanţelor lui Felipe Massa începând de la Marele Premiu al statului Monaco, însă această afirmaţie a fost interpretată ca un ultimatum de presa internaţională.
Publicaţia britanică The Times a susţinut chiar în ediţia de miercuri că unul dintre potenţialii înlocuitori ai brazilianului este Jerome D'Ambrosio, însă articolul a generat un răspuns virulent din partea oficialilor Ferrari.
"Este amuzant să citeşti în presa din această dimineaţă cum unele concepte pot fi citite în moduri diferite de la o zi la alta! Ce s-a publicat luni seară pe site-ul nostru reflectă doar ceea ce a declarat Stefano Domenicali (n.r - şeful Scuderiei) duminică seară despre Felipe şi nimic mai mult! Oricum, cineva a găsit o bună oportunitate pentru a promova încă un candidat pentru înlocuirea lui Felipe: de data aceasta este Jerome D'Ambrosio", au precizat oficialii Scuderiei pe contul oficial de Twitter.
Massa este sub presiune să-şi îmbunătăţească rezultatele după ce în primele cinci curse a obţinut doar două puncte. Între timp, coechipierul său Fernando Alonso este la egalitate de puncte cu Sebastian Vettel în fruntea clasamentului general.
Via | SkySports ; www.automarket.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu