joi, 12 aprilie 2012

Hamilton vrea să câştige în China în ciuda penalizării de pe grilă

Lewis Hamilton susţine că este determinat să lupte pentru victorie în cursa de la Shanghai, chiar dacă va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start.
Hamilton vrea să câştige în China în ciuda penalizării de pe grilă

 
Lewis Hamilton nu va avea posibilitatea să plece pentru a treia oară consecutiv de pe prima poziţie a grilei de start în acest sezon, după ce britanicul va fi penalizat cu cinci poziţii pe grila de start pentru înlocuirea cutiei de viteze.
Acesta susţine însă că va lupta pentru victorie chiar şi în aceste condiţii, datorită performanţelor bune ale monopostului McLaren.
"Încă avem o şansă grozavă să câştigăm. Încă avem un monopost rapid şi vom încerca să ne punem în cea mai bună poziţie posibilă pentru a avea strategia potrivită şi pentru a fi suficient de rapizi pentru a putea lupta pentru primul loc. Dar m-aş mulţumi şi cu un podium. Întotdeauna spun că vreau să merg înainte. Asta este cheia", a declarat el.
Hamilton insistă că penalizarea de cinci poziţii nu schimbă cu nimic strategia pentru calificări, obiectivul fiind în continuare să obţină pole position-ul pentru a minimaliza la maxim penalizarea.
"(Penalizarea) nu-mi schimbă abordarea, pentru că tot trebuie să mă calific cât mai sus pe grilă. Anul trecut am câştigat după ce am plecat de pe locul trei, iar acum trebuie să încerc să câştiga de pe o poziţie inferioară. Trebuie să încerc să obţin locul şase. Avem un monopost rapid şi sper să fim competitivi datorită noilor update-uri. Încă avem o şansă să luptăm. Voi încerca să minimalizez penalizarea printr-o calificare cât mai bună", a mai precizat el.
Surse : www.automarket.ro | Autosport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu