marți, 20 martie 2012

Sebastian Vettel: "Avem un plan magistral pentru a reveni în top"

Sebastian Vettel a lansat un avertisment la adresa rivalilor şi susţine că Red Bull Racing are un "plan magistral" pentru a reveni în lupta pentru pole position-uri şi victorii.
Vettel: "Avem un plan magistral pentru a reveni în top" 
 
Red Bull Racing a fost departe de performanţele de anul trecut din calificări după ce Mark Webber şi Sebastian vettel au ocupat doar a treia linie a grilei de start în etapa inaugurală a sezonului de la Melbourne.
Chiar dacă Vettel a ocupat ulterior a doua treaptă a podiumului, iar Webber a terminat pe patru, monopostul Red Bull Racing nu pare capabil să ţină încă pasul cu rivalii de la McLaren, care au dominat calificările şi cursa. Cu toate acestea, Vettel îşi avertizează rivalii că Red Bull Racing are deja un plan prin care să revină în lupta pentru primele locuri.
"Monopostul are un potenţial uriaş şi asta ne oferă un sentiment de încredere. Acest weekend a demonstrat că nu suntem acolo unde vrem să fim, dar avem un plan magistral. Nu există nici măcar un singur lucru pe care să-l poţi activa sau dezactiva. Acest weekend ne-a făcut să înţelegem mult mai bine monopostul, ne-a făcut un pic mai inteligenţi, şi sper să profităm de asta. Părăsim Melbourne extrem de motivaţi pentru că nu ne place gustul înfrângerii în faţa celor de la McLaren", a declarat germanul pentru site-ul oficial al Formulei 1.
Între timp, cei de la McLaren sunt pe deplin conştienţi că Red Bull Racing va ridica miza jocului, iar Jenson Button aşteaptă o reacţie puternică din partea campioanei mondiale cu ocazia cursei de la Sepang de la sfârşitul acestei săptămâni.
"Red Bull sunt puternici. Probabil că nu sunt atât de puternici în calificări pe cât ne aşteptam, dar în cursă sunt rapizi. Într-un fel se repetă situaţia noastră de anul trecut, când nu am fost prea puternici în califcari, ci doar în curse. Trebuie să-i urmărim cu atenţie în Malaezia, pentru că vor fi puternici acolo. Dar şi noi vom fi acolo pentru a încerca să le oprim ambiţiile", a mai precizat el.
Sursa : http://www.automarket.ro/
           http://www.en.espnf1.com/   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu