miercuri, 29 februarie 2012

Programul echipelor în ultima sesiune de teste de la Barcelona

Cele 10 echipe care vor participa în mod cert la ultima sesiune de teste de la Barcelona au anunţat în ultima perioadă piloţii cu care vor aborda fiecare dintre cele patru zile de evaluare.
 
Programul echipelor în ultima sesiune de teste de la BarcelonaSesiunea de teste programată începând de joi pe circuitul de la Barcelona reprezintă ultima ocazie pentru echipe să-şi evalueze monoposturile înainte de Marele Premiu al Australiei, etapa care va deschide sezonul 2012 al Formulei 1.
Până în prezent, 10 dintre cele 12 echipe de pe grila de start au confirmat participarea la sesiune, iar fiecare dintre acestea a stabilit şi piloţii care vor urca în cockpituri în fiecare zi.
Importanţa testului este evidenţiată şi de absenţa piloţilor de rezervă din cadrul sesiunii, întrucât fiecare echipă speră să remedieze ultimele probleme înainte de noul sezon.
Vă reamintim că Marussia nu va participa la această sesiune de teste din cauza faptului că noul monopost pentru sezonul 2012 nu a trecut toate testele de siguranţa impuse de FIA, astfel că echipa din Rusia va ajunge la Melbourne cu un monopost pe care nu l-a testat deloc în prealabil.
Probleme au întâmpinat şi cei de la Hispania, care au trecut testele de siguranţă abia în 25 februarie şi au fost puţin timp la dispoziţie pentru a pregăti monopostul pentru Barcelona. Echipa nu a confirmat încă programul de teste, însă speră să fie capabilă să participe la ultimele două dintre cele patru zile de teste.
Iată lista completă a piloţilor care vor testa la Barcelona pe parcursul următoarelor patru zile:
EchipaJoiVineriSambataDuminica
Red BullWebberVettelWebberVettel
McLarenButtonHamiltonButtonHamilton
FerrariMassaAlonsoMassaAlonso
MercedesRosbergSchumacherRosbergSchumacher
LotusGrosjeanGrosjeanRaikkonenRaikkonen
Force IndiaDi RestaHulkenbergDi RestaHulkenberg
SauberPerezKobayashiPerezKobayashi
Toro RossoVergneVergneRicciardoRicciardo
WilliamsMaldonadoMaldonado/SennaSennaSenna/Maldonado
CaterhamKovalainenKovalainenPetrovPetrov

Sursa : http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu