vineri, 17 februarie 2012

Hamilton "dezamagit" de noul McLaren 2012 !

Potrivit anumitor rapoarte mass-media , pilotul echipei britanie McLaren Mercedes , Lewis Hamilton este destul de ingrijorat in ceea ce priveste dezvoltarea noului monopost McLaren 2012 . Revista germana Auto Motor Und Sport spune ca primele ingrijorari ar fi aparut o data cu testarea noului MP4-27 la Jerez .
   " Cand am vazut ca toate celelalte monoposturi au nasul mult mai ridicat , m-am intrebat daca am procedat corect cu masina noastra " a spus camiponul mondial din 2008 referindu-se la noul trend ce a aparut anul acesta in Formula1 in ceea ce priveste noile modificari ale regulamentului din 2012 .
  Hamilton a fost mai rapid decat coechipierul sau Jenson Button , efectuand turul de pista in 1:19:00 secunde , fiind foarte aproape de monopostul Red Bull al lui Sebastian Vettel .
  Spaniolii de la revista Marca spun de asemenea ca Lewis Hamilton s-a plans in nenumarate randuri fostului sau coechipier Heikki Kovalainen ca el ar fi foarte "dezamagit" de noul monopost .
  "Trebuie sa nu uitam că toată lumea se concentrează doar pe propriile programe. Acesta nu este un concurs pentru cine este cel mai rapid in momentul de fata . In saptamanile ce vor urma , vom avea o imagine mai clara despre nivelul fiecarei echipe . "

Un comentariu:

  1. Hamilton de ce este dezamagit de noul monopost? Ar fi vrut sa mearga la Ferrari, daca nu era acolo Alonso?

    RăspundețiȘtergere