marți, 24 ianuarie 2012

"Revenirea la forma maxima in Formula 1 va mai dura" - Raikkonen

A fost o atmosfera plina de entuziasm în lumea Formulei 1 luni, cand Kimi Raikkonen a revenit pe circuit la volanul unei masini de Grand Prix. La 813 zile după ce a ieşit din Ferrari-ul sau din 2009 pentru ultima dată, fostul campion mondial a inceput o re-aclimatizare de doua zile pe circuitul Valencia Ricardo Tormo.
"Exista o multime de lucruri cu care trebuie sa ma obisnuiesc," a declarat acesta în mass-media, citat de Reuters. "Sunt fericit pentru ca am fost destul de rapid si sper sa-mi reintru in ritm cat mai curand."
El a spus că nu este îngrijorat de revenirea la cea mai inalta categorie a motor sportului, după ce a stat de-o parte două sezoane întregi .
"Dacă veţi compara sezonul 2009 cu sezonul viitor, probabil, cea mai mare diferenţă este faptul ca s-au schimbat pneurile", a declarat Raikkonen, a carui ultima experienţă în Formula 1 a fost pe pneuri Bridgestone . "Nu cred ca monoposturile sunt foarte diferite ."

Intrebat cum s-a schimbat din 2009 , finlandezul a dat un raspuns tipic : " Nu stiu! Am stat doi ani departe de Formula 1."


Sursa : http://www.uttercriminal.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu