duminică, 29 ianuarie 2012

Primele fotografii cu noul CATERHAM , fost LOTUS !


 Caterham a dezvăluit primele imagini cu noul monopost pentru sezonul următor în ediţia din luna februarie a revistei britanice F1 Racing, care a apărut joi la punctele de difuzare a presei.
După ce miercuri a oferit o primă imagine din profil pe contul de pe reţeaua de socializare Facebook, Caterham a publicat alte două imagini în dimineaţa de joi. Noul monopost va purta numele CT01, iar configuraţia acestuia dezvăluie câteva caracteristici tehnice care în mod cert vor apărea şi pe monoposturile rivalilor în urma schimbărilor de regulament.
Cea mai mare noutate este nasul puţin atractiv al monopostului, care a fost coborât conform regulamentului pentru a asigura o siguranţă mai mare, ceea ce a determinat ca punctele de legătură ale suspensiilor să se ridice peste nivelul nasului.
Echipa va utiliza în sezonul 2012 motoare Renault şi cutii de viteze şi sistem KERS de la Red Bull Racing, urmând astfel să aibă puntea spate la fel ca cea a campioanei mondiale. De asemenea, 2012 va fi primul sezon în care Caterham va utiliza sistemul KERS, iar inginerii au dezvoltat monopostul inclusiv în tunelul de vânt închiriat de la Williams.
Parteneriatele cu Renault, Red Bull şi Williams îl determină pe Mike Gascoyne, directorul tehnic al echipei, să fie încrezător în şansele Caterham de a obţine primele puncte în Formula 1.
"Vrem să concurăm în plutonul de mijloc şi, dacă vom concura acolo, ne uităm şi la puncte. Anul trecut în calificările din Brazilia nu am terminat chiar atât de în spate şi nu aveam KERS, dar anul acesta îl vom avea şi noi, ca toată lumea din faţa noastră. Aşa că vrem să depăşim câţiva oameni din faţa noastră şi să luptăm pentru puncte, dar dacă cele cinci echipe de top vor fi la fel de fiabile nu va fi uşor să câştigăm puncte", a precizat britanicul.

    

Sursa : http://www.automarket.ro/ 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu