joi, 8 septembrie 2011

Mark Webber: "O victorie la Monza ar demoraliza Ferrari si McLaren"

La Monza, pe cel mai rapid circuit din calendarul competitional, Red Bull nu a terminat niciodata pe podium, motiv pentru care Ferrari si McLaren privesc cu incredere spre aceasta cursa. De aceea, Mark Webber crede ca o eventuala victorie a celor de la Red Bull in acest weekend ar reprezenta un soc psihologic pentru cele doua rivale.

"McLaren si Ferrari vor merge la Monza in acest weekend gandindu-se ca vor avea o sansa mai buna ca niciodata sa ne invinga. Asa ca daca putem obtine un rezultat bun in acest weekend ar fi similar cu ceea ce in fotbal este cunoscut sub numele de 'meci de sase puncte', cand invingi echipa cu care lupti pentru acelasi obiectiv. Si nu ne-ar ajuta doar din punct de vedere matematic; ar fi o lovitura psihologica uriasa pentru rivalii nostri in acest punct al campionatului", a declarat australianul in cadrul unui editorial pentru BBC Sport.

Intrebat daca printr-o victorie a celor de la Red Bull intelege inclusiv una obtinuta de coechipierul sau Sebastian Vettel,Mark Webber a replicat:

"Sunt inca in lupta pentru titlu cu Vettel, chiar daca la mare distanta in spate pe locul doi, asa ca nu este bine pentru mine daca castiga la Monza. Dar in ansamblu, pentru echipa, ar fi minunat. Destul de curand, altii vor ramane fara curse la dispozitie", a mai precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu