duminică, 4 septembrie 2011

Jenson Button prevede o cursă incitanta la Monza

Marele premiu de la Monza de la sfârşitul acestei saptamani stârneşte adrenalina piloţilor, care aştepta cu nerăbdare să concureze pe cel mai rapid circuit din calendarul competiţional.

Fiind o cursa palpitanta in mod regulat, ediţia din acest an va fi şi mai atractivă datorită celor două zone în care se poate activa sistemul DRS, iar Jenson Button consideră că acest lucru garantează existenta spectacolului.

"În prima zonă a fost întotdeauna dificil să lupţi pentru poziţie în momentul frânării pentru Ascari, pista este destul de îngustă şi are o intrare rapidă, aşa că voi fi interesat să văd cât de bine va funcţiona DRS în acel viraj. Am putea vedea câteva depăşiri spectaculoase! Cred că oportunitatea de depăşire mai convenţională va veni din a doua zonă DRS, să ajungi cât mai aproape de Parabolica, să te menţii în acel viraj, ceea ce nu va fi uşor, iar apoi să activezi DRS pe linia de start-sosire înainte să depăşeşti în primul viraj", a declarat pilotul echipei McLaren Mercedes în cadrul unui preview pentru Italia.

Lewis Hamilton speră doar să depăşească perioadă mai puţin fastă pe care o traversează şi să obţină prima victorie din carieră pe circuitul de la Monza.

"Nu am câştigat niciodată la Monza şi mi-ar plăcea să obţin un rezultat bun în acest an. Aştept cu nerăbdare în mod special calificările, deoarece cred că DRS va face o mare diferenţă în privinţa timpilor şi vreau să obţin maximum de la monopost în calificări şi apoi să am o cursă bună. Cred că situaţia va fi foarte echilibrată", a precizat fostul campion mondial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu