miercuri, 31 august 2011

Sebastian Vettel: "Lupta pentru titlu este departe de final"

Pilotul echipei de Formula1 Red Bull Racing Sebastian Vettel a stopat duminică seria de trei curse fără victorie după ce a trecut primul linia de sosire pe circuitul de la Spa-Francorchamps, ocazie cu care şi-a consolidat din nou poziţia de lider în clasamentul general.

Ramanand doar 175 de puncte în joc, pilotul echipei Red Bull Racing are un avans de 92 de puncte în faţa coechipierului său Mark Webber şi 102 in fata lui Fernando Alonso. Totuşi, germanul susţine că nu va slăbi ritmul întrucât orice se poate întâmpla în ultimele şapte curse.

"Dacă abandonezi în două curse şi altcineva are două curse bune, se poate schimba. Deci tot ce facem este să încercăm să obţinem rezultatul optim de fiecare dată. Victoria ne-a adus mai aproape de obiectivul final, dar titlul este încă departe", a declarat acesta.
Opinia sa este împărtăşită şi de şeful Christian Horner, care rămâne precaut în faţa progreselor înregistrate în ultimele curse de McLaren şi Ferrari.

"Mai sunt şapte curse şi multe puncte în joc. Este a şaptea victorie pentru noi, al 12-lea pole position şi am terminat 100% din curse, dar nu ne subestimăm rivalii şi nu ne vom complace. Ne vom concentra total pe următoarea cursă şi nu ne vom schimba abordarea", a precizat britanicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu