miercuri, 2 martie 2011

Iata un amanunt important - Hamilton: "Toro Rosso sunt ridicol de rapizi"

 Hamilton consideră că Toro Rosso deţine un monopost foarte rapid
şi-şi bazează afirmaţiile pe rezultatele obţinute de italieni în teste.
Scuderia Toro Rosso a fost una dintre suprizele plăcute ale primelor trei sesiuni de teste din această iarnă, Sebastien Buemi şi Jaime Alguersuari reuşind cu regularitate să se claseze pe primele poziţii.
Totuşi, rezultatele din teste sunt mai puţin revelante în perspectiva performantelor pe care echipa le poate obţine în acest sezon, însă acest lucru nu l-a împiedicat pe Lewis Hamilton să evidenţieze timpii echipei italiene.
"Toro Rosso arată ridicol de rapizi. Ar putea fi cea mai interesantă echipa de urmărit", a declarat pilotul echipei McLaren.
Declaraţia sa vine la numai câteva zile după ce Fernando Alonso, pilotul Scuderii Ferrari, afirmase că Toro Rosso este echipa care a înregistrat cel mai mare progres comparativ cu anul precedent.
În acelaşi timp, campionul mondial Sebastian Vettel crede că Ferrari va avea performante apropiate de Red Bull în 2011, în timp ce McLaren şi Mercedes GP sunt mai slab poziţionate în opinia sa. "Ferrari a făcut o impresie foarte puternică. Pare o luptă echilibrate între noi şi ei. Se pare că McLaren şi Mercedes au câteva probleme", a precizat germanul.
Via | GMM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu