luni, 14 martie 2011

Ferrari şi Red Bull se complimentează reciproc

 Webber avertizează că Ferrari va fi puternică în sezonul 2011, însă  Massa consideră că Red Bull sunt principalii favoriţi la titlul mondial.
Cu mai putin de două săptămâni înainte de startul noului sezon competiţional, presiunea care apasă pe umerii piloţilor care speră să-şi adjudece titlul mondial nu este încă suficient de mare pentru a genera un război al declaraţiilor.
Red Bull Racing şi Ferrari, care anul trecut au luptat pentru trofeu până în ultima cursă, îşi fac reciproc complimente privind rezultatele pe care le vor obţine în 2011.
Tonul a fost dat de Mark Webber, care consideră că Ferrari este o echipă puternică, deşi admite că nu este interesat de timpii din teste. "Cred că Ferrari sunt puternici. Cred că noi mergem bine, dar este greu de spus despre ceilalţi. Nici măcar nu m-am uitat la timpi, nici măcar nu mă interesează, te concentrezi doar pe ceea ce ai de făcut. Dar cred că vom fi în primii opt la Melbourne", a precizat râzând pilotul echipei Red Bull.
 Brazilianul a încercat să găsească o serie de argumente prin care să demonstreze că, în realitate, Red Bull Racing este principala favorită la titlul mondial. "În primul rând, este o echipă care a câştigat anul trecut, iar în al doilea rând au fost foarte rapizi aici. Chiar şi miercuri, Sebastian Vettel a făcut un timp foarte bun. Aşa că eu îi indic pe cei de la Red Bull, dar sper ca Webber să aibă dreptate", a precizat brazilianul.
Via | Reuters

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu