miercuri, 23 februarie 2011

Mercedes are cel mai rapid monopost pe liniile drepte

 
Mercedes GP deţine cel mai rapid monopost pe liniile drepte, potrivit unei analize realizate de publicaţia germană Auto
Motor und Sport
.
Mercedes GP nu a reuşit să impresioneze în primele două sesiuni de teste de la Valencia şi Jerez, însă echipa a reuşit să înregistreze progrese pe parcursul evaluărilor de la Barcelona.
Nico Rosberg a realizat cel mai bun timp în a treia zi de teste, însă performanţele reale ale monopostului au rămas învăluite în ceaţă din cauza prestaţiilor contradictorii din celelalte zile.
Pentru a desluşi parţial misterul, publicaţia germană Auto Motor und Sport a realizat o analiză a performantelor pe linia dreaptă a circuitului de la Barcelona, iar concluzia a fost că Mercedes GP deţine cel mai rapid monopost pe această porţiune a circuitului. "Am fost capabili să parcurgem mai multe tururi la Barcelona, motiv pentru care înţeleg mai bine monopostul şi pneurile. Iar asta se traduce prin timpii pe tur. Dacă totul decurge în direcţia potrivită, Săgeţile Argintii v-ar putea surprinde", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes GP.
Performanţa unui monopost pe liniile drepte tinde să capete o importanţă mai mare în 2011 datorită faptului că noua aripă spate ajustabilă şi sistemul KERS, două tehnologii noi comparativ cu anul trecut, vor fi utilizate preponderent pe această porţiune a circuitului.
Via | Auto Motor und Sport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu