miercuri, 22 decembrie 2010

Schumacher: "Am meritat să fiu criticat în 2010"

Michael Schumacher consideră că a meritat să fie criticat pentru rezultatele din 2010, însă este încrezător că va înregistra progrese anul viitor.
Schumacher: "Am meritat să fiu criticat în 2010" 
Cu ocazia împlinirii unui an de la momentul în care şi-a anunţat revenirea în Formula 1, Michael Schumacher a publicat un interviu pe site-ul său oficial în care îşi exprimă opiniile despre sezonul 2010 şi despre viitor.
Referindu-se la modul în care a fost primit de presă şi public, pilotul de formula 1 consideră că criticile pe care a trebuit să le suporte pentru rezultatele modeste au fost pe deplin meritate.
"Nu am arătat bine tot anul. Pot să trăiesc foarte bine cu criticile, trebuie doar să le diferenţiezi şi chiar te pot împinge mai departe. Ce este mult mai important este că m-am bucurat pe deplin să construim ceea ce construim aici la echipă şi aceasta este întotdeauna baza fundamentală pentru succes, pentru că motivaţia nu se poate pune la îndoială. Şi vă rog să nu mă înţelegeţi greşit: nu se poate pune la îndoială seriozitatea mea. Aştept cu nerăbdare să înceapă noul sezon", a precizat germanul.
Privind spre sezonul următor, Schumacher anticipează că va reuşi să înregistreze progrese după ce în 2010 nu a obţinut niciun podium. Totuşi, el a înregistrat progrese vizibile începând de la Marele Premiu al Japoniei, desfăşurat pe circuitul de la Suzuka.
"Aştept cu nerăbdare câteva zile liniştite cu familia pe parcursul Crăciunului, dar observ că încă mă gândesc la anul viitor. Am încheiat sezonul pe un trend ascendent şi, din punct de vedere fizic, anul nu a fost foarte solicitant. Aşadar, cunoscând dezvoltările pentru noul an, sunt încrezător că pot lupta pentru câteva victorii obţinute prin propriile puteri. Acesta este un prospect care mă face nerăbdător să concurez din nou", a mai precizat el.

Via | Michael Schumacher

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu