marți, 7 aprilie 2015

Mercedes : "China reprezintă o provocare diferită" !

Mercedes a declarat luni că va introduce mai multe elemente aerodinamice pe monopost cu ocazia Marelui Premiu al Chinei de la sfârşitul acestei săptămâni. Decizia a fost luată în special ca urmare a victoriei obţinute de Sebastian Vettel pentru Ferrari în Marele Premiu al Malaysiei, întrucât echipa vrea să se asigure că rămâne principala favorită în cursa pentru cele două titluri mondiale.
Mercedes


"China reprezintă o provocare diferită. Temperaturile pot varia dramatic de la an la an, dar în general sunt foarte scăzute. Este mai clar decât oricând că există o concurenţă serioasă pentru acest campionat, aşa că vom continua să muncim din greu pentru a obţine un spor de performanţă", a declarat Paddy Lowe, directorul tehnic executiv al Mercedes.
În plus, Mercedes a efectuat o analiză detaliată a motivelor pentru care echipa nu a obţinut cea mai bună performanţă la Sepang. Potrivit datelor, principala slăbiciune a echipei a fost gestionarea pneurilor în cadrul stinturilor lungi.
"Temperaturile excepţional de ridicate, chiar şi pentru standardele Malaysiei, au contribuit la asta, dar este esenţial să avem un monopost care obţine performanţe pe toate circuitele şi în toate condiţiile, aşa că mai avem de muncă în această privinţă", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu