miercuri, 8 aprilie 2015

F. Alonso : "In China nu cred că pachetul nostru se va potrivi la fel de bine ca în Malaysia" !

McLaren Honda a abandonat cu ambele monoposturi în Marele Premiu al Malaysiei din cauza mai multor defecţiuni tehnice, însă ambii piloţi ai echipei au remarcat progresele realizate în privinţa ritmului de cursă şi a comportamentului monopostului pe circuit. Clima semnificativ mai rece din China îl determina însă pe Fernando Alonso să anticipeze o cursă dificilă la Shanghai, întrucât nu crede că monopostul McLaren se va potrivi acestor caracteristici.
McLaren Honda


"La fel ca Sepang, Shanghai are un mix de viraje şi unele lucruri interesante în jurul circuitului. Totuşi, în ciuda acestor similarităţi, nu cred că pachetul nostru se va potrivi la fel de bine ca în Malaysia, în special dacă vremea este atât de rece ca de obicei pe timp de primăvară în Shanghai", a declarat dublul campion mondial.
Coechipierul său Jenson Button are o opinie similară şi anticipează dificultăţi în special în privinţa generării de temperatură în pneuri.
"Cele două linii drepte lungi din China vor pune accentul pe unitatea de propulsie. Există sentimentul că anticipata vreme mai rece va face mai dificilă generarea de temperatură în pneuri, ceea ce ar putea însemna că orice progres pe care îl facem nu se transferă neapărat într-un timp mai bun pe tur", a precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu