luni, 2 martie 2015

S. Vettel : "Este clar că Mercedes este în frunte" !

Sebastian Vettel a remarcat progresele înregistrate de Scuderia Ferrari pe parcursul sesiunilor de teste comparativ cu parcursul echipei din sezonul precedent, însă nu îşi face iluzii cu privire la posibilele performanţe ale echipei.
Germanul consideră că Ferrari trebuie să mai lucreze inclusiv la capitolul fiabilităţii, chiar dacă echipa a fost scutită de defecţiuni tehnice majore.
Vettel


"În mare, testele au decurs conform planului. Ultimele trei zile au fost foarte bune, am parcurs multe tururi, ceea ce este bine pentru fiabilitate, dar încă trebuie să îmbunătăţim", a declarat el.
Germanul admite că rivalii de la Mercedes vor fi din nou în frunte, însă îşi exprimă încrederea că Ferrari va putea lupta cu Williams şi Red Bull Racing pentru locul doi în clasamentul constructorilor. "Din punct de vedere al performanţei, ştim că pe cei de la Mercedes trebuie să-i învingem, dar trebuie să mergem pas cu pas. Este clar că Mercedes este în frunte, apoi pare să fie o distanţă, dar urmează un grup cu multe echipe apropiate. Este dificil de spus cine este chiar în spate, dar probabil că este foarte echilibrat între Williams, Red Bull şi noi", a precizat el.
În acest context, Vettel nu are niciun dubiu cu privire la câştigătorul cursei inaugurale din Australia, care va avea loc în 15 martie. "Primele două locuri sunt uşoare, vor fi cele două monoposturi Mercedes, din păcate, dacă nu apar probleme. Apoi sper să fie două Ferrari, iar mai departe nu mă interesează", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu