miercuri, 25 martie 2015

Ferrari : "In Malaysia sper să punem monoposturile pe trei şi patru"

Scuderia Ferrari a început sezonul 2015 al Formulei 1 cu un podium obţinut de Sebastian Vettel, însă echipa nu a avut nicio şansă in lupta cu rivalii de la Mercedes. Directorul tehnic James Allison anticipează că dominaţia Mercedes va continua şi în Marele Premiu al Malaysiei de la sfârşitul acestei săptămâni, însă în acelaşi timp consideră că Ferrari va reuşi să reducă diferenţa.
Ferrari


"Să presupunem că cei de la Mercedes nu vor comite greşeli. Având în vedere diferenţele pe care le-am văzut la Melbourne, ne aşteptam ca Mercedes să fie în frunte. Totuşi, credem că putem fi un pic mai aproape de ei decât am fost la Melbourne dacă totul decurge bine. La Melbourne nu a decurs totul bine, dar în Malaysia sper să punem monoposturile pe trei şi patru", a declarat britanicul.
Pentru fiecare echipă, principala provocare în Malaysia va fi căldura sufocantă asociată cu o umiditate foarte ridicată, iar Allison consideră că gestionarea pneurilor va fi mai importantă decât în Australia.
"Sepang are o climă complet diferită. Diferenţa este că la Sepang este foarte cald, astfel că provocarea este să menţii monopostul la temperatura potrivită şi, esenţial, pneurile la temperatura potrivită. Aşa că gestionarea acestor pneuri va fi mai dificilă la Sepang decât a fost la Melbourne", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu