marți, 14 octombrie 2014

Red Bull : "Vettel este exclus din toate dezvoltările de componente pentru anul viitor " !

Red Bull Racing şi-a luat măsuri de precauţie pentru ca Sebastian Vettel să nu afle secretele viitorului monopost pentru sezonul 2015. Ca urmare a deciziei de a părăsi Red Bull la sfârşitul acestei sezon, germanul nu va putea utiliza niciun update în ultimele trei curse ale anului, întrucât cele mai multe dintre acestea sunt componente care vor putea fi transferate pe monopostul din sezonul următor.
 Vettel


"Vettel este exclus din toate dezvoltările de componente pe care le facem deja pentru monopostul de anul viitor. Dar asta nu înseamnă că nu va avea acelaşi material ca şi Daniel Ricciardo. Prin urmare, va fi tratat la fel în cursele care au mai rămas", a precizat Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull, pentru publicaţia Speedweek.
În mod obişnuit, un pilot este sub contract cu o echipă până la finalul unui an calendaristic, însă Vettel va fi liber să plece în 28 noiembrie. Chiar şi în acest context, germanul nu are nicio şansă să participe pentru Scuderia Ferrari la sesiunea de teste din Abu Dhabi, care va avea loc în perioada 25-26 noiembrie, la numai câteva zile după finalul sezonului.
"La cinci zile după ultima cursă, Vettel va fi liber. Uneori trebuie să faci o schimbare. Îi dorim toate cele bune. Este o despărţire de comun acord şi este cel mai bun lucru pentru ambele părţi", a adăugat Mateschitzs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu