duminică, 3 august 2014

D. Ricciardo : "Concurăm pentru cea mai înaltă poziţie posibilă " !

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg ţin capul de afiş în acest sezon în lupta pentru titlul mondial, în contextul dominaţiei autoritare a celor de la Mercedes.Principalul lor adversar din acest an este Daniel Ricciardo, care a obţinut două victorii şi are de recuperat 60 de puncte pentru a-l ajunge din urmă pe Hamilton. Chiar dacă şansele sale la titlu sunt reduse, pilotul echipei Red Bull Racing nu este pregătit să renunţe la luptă, mai ales că schimbarea condiţiilor meteo poate favoriza apariţia unor rezultate surprinzătoare.
Ricciardo


"Unii spun că titlul este pierdut, pe baza performanţelor celor de la Mercedes. Într-un weekend normal, cu condiţii normale, pe aproape orice circuit, Mercedes au dominat. Dar zile precum cea de duminică, cu condiţii schimbătoare şi Safety Car-uri, ne ajută să rămânem în luptă. Aşa cum am văzut, victoria a fost posibilă şi am obţinut-o. Dacă ne uităm, am redus diferenţa în campionat, dar realist vorbind suntem încă departe", a declarat el.
În plus, Ricciardo consideră că are o şansă în plus în lupta pentru titlul mondial datorită faptului că în ultima cursă a sezonului se vor acorda de două ori mai multe puncte.
"Cu sistemul pe care l-au aplicat în acest an, va fi o luptă deschisă până târziu. Vom continua să facem tot ce putem, abordarea noastră nu se schimbă. Indiferent dacă suntem în lupta pentru titlu sau nu, concurăm pentru cea mai înaltă poziţie posibilă", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu