miercuri, 20 august 2014

Bottas : "La Spa putem fi mai competitivi decât pe alte circuite" !

Williams priveşte cu încredere spre următoarele două curse din Formula 1, care vor avea loc în Belgia şi Italia. Circuitele de la Spa-Francorchamps şi Monza favorizează monoposturi precum cele ale britanicilor, cu motor Mercedes şi eficiente din punct de vedere aerodinamic. Prin urmare, Valtteri Bottas condieră că are o oportunitate majoră să obţină o victorie, după ce şi-a trecut deja în cont trei podiumuri consecutive.
Bottas


"Cred că în teorie Spa şi Monza ar trebui să fie foarte bune pentru noi, poate cele mai bune oportunităţi ale sezonului. Dar trebuie să avem ca obiectiv să fim puternici şi pe alte circuite, nu ne putem baza doar pe viteza de top bună şi pe faptul că ne vom descurca la Spa şi Monza", a declarat finlandezul.
În schimb, coechipierul său Felipe Massa consideră că Williams beneficiază de oportunităţi majore pe toate cele opt circuite care mai găzduiesc curse în acest final de campanie, nu doar în Belgia şi Italia.
"Cred că Monza, Spa, poate şi SUA şi Brazilia, dar şi ultima cursă din Abu Dhabi oferă câteva lunii drepte bune. Cred că monopostul poate fi competitiv pe multe circuite, nu numai pe cele mai rapide. Poate că la Spa putem fi mai competitivi decât pe alte circuite, dar cred că trebuie să ne concentrăm şi cred că avem un monopost competitiv pe cele mai multe circuite", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu