marți, 1 iulie 2014

C.Horner : " Pentru a fi competitivi avem nevoie de un motor bun " !

Red Bull Racing pune din nou presiune pe partenerii de la Renault pentru dezvoltarea unui motor competitiv cu care să aibă posibilitatea să lupte pentru titlurile mondiale. Christian Horner aşteaptă o nouă variantă de combustibil care să asigure îmbunatăţirea performanţelor, însă consideră că producătorul francez este la şase luni în spatele rivalilor de la Mercedes în privinţa dezvoltării motorului.
Red Bull


"Combustibilul va fi o zonă cheie de dezvoltare, iar Total (n.r - furnizorul de carburant) pregăteşte lucruri care par încurajatoare. Suntem în spatele echipelor Mercedes pentru că Renault abia începe să le prindă din urmă în privinţa a ceea ce au făcut pe circuit şi pe bancul de probe, aşa că suntem probabil unde era Mercedes în urmă cu şase luni", a declarat britanicul citat de publicaţia ESPNF1.
Red Bull Racing a dat asigurări că va utiliza motoare Renault şi în sezonul 2015, însă situaţia pentru 2016 este departe de a fi clarificată. În mijlocul speculaţiilor că Red Bull ar putea cumpăra divizia de motoare Renault, Horner s-a limitat să afirme că echipa are opţiuni, însă a refuzat să intre în detalii. "O echipă precum Red Bull are întotdeauna opţiuni, dar nu voi dezvălui care sunt acestea. Vrem să concurăm în frunte, vrem să fim competitivi, dar pentru a fi competitivi avem nevoie de un motor bun", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu