duminică, 4 mai 2014

Williams e increzatoare ca va performa in Spania !

Williams a avut parte de un început de sezon mai echilibrat decât anul trecut şi şi-a trecut în cont 36 de puncte cu care ocupă locul şase în clasamentul constructorilor. Echipa este la numai 21 de puncte de locul doi ocupat de Red Bull Racing, iar Valtteri Bottas speră ca upgrade-ul major pregătit pentru Marele Premiu al Spaniei din 11 mai să permită echipei să avanseze.
Williams


"Va fi un weekend important. Ne va oferi o direcţie despre cum va fi restul sezonului. Dacă putem face paşi înainte, ar fi foarte frumos, dar indiferent de situaţie va fi interesant", a declarat finlandezul.
Bottas este încrezător în şansele echipei Williams de a înregistra progrese şi îşi justifică optimismul prin faptul că îmbunătăţirile aduse în China au avut efectul scontat.
"Ştim că este dificil, pentru ca toată lumea aduce update-uri, totul depinde de update-urile care vor funcţiona şi care dintre ele nu vor funcţiona. Partea bună este că cele mai multe noutăţi pe care le-am adus în China au funcţionat şi am văzut o îmbunătăţire, aşa că sperăm să facem un pas şi mai mare în faţă la Barcelona", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu