miercuri, 21 mai 2014

Red Bull este nevoită să schimbe designul nasului monopostului pentru Monaco !

Red Bull Racing a fost obligată să modifice designul părţii frontale a monopostului cu care concurează în acest sezon, însă nu din cauza încălcării regulamentului tehnic, ci a soluţiei adoptate pentru camerele video care înregistrează la 360 de grade.



În timp ce restul echipelor au amplasat camerele video în exteriorul structurii nasului monopostului, cvadrupla campioană mondială a optat pentru un loc special creat intre logo-urile Casios şi Pirelli de pe nas.
Soluţia nu a fost însă agreată de Formula One Management, compania care se ocupă de transmiterea curselor de Formula 1, deoarece camera care înregistrează la 360 de grade nu a mai putut fi folosită. Bernie Ecclestone a făcut presiuni pentru îmbunătăţirea situaţiei, însă soluţia adoptată pentru Marele Premiu al Spaniei, prin lărgirea spaţiului pentru camere, nu a dat rezultatele scontate.
Prin urmare, sub pretextul nevoii de a oferi o acoperire media de calitate, Ecclestone a făcut noi presiuni, iar Red Bull este nevoită să schimbe din nou designul nasului în perspectiva Marelui Premiu al statului Monaco, urmând să adopte o soluţie similară cu cea a echipelor rivale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu