vineri, 23 mai 2014

Hamilton spune că "foamea" lui pentru titlu este diferită de cea a lui Rosberg !

 Lewis Hamilton crede că educația care a primit-o il face să fie mai umil decât coechipierul de la Mercedes Nico Rosberg , in lupta pentru titlul mondial în 2014  .Contrastul dintre viața celor doi înainte de a accede in lumea motorsportului este notabil . Lewis Hamilton a crescut ca orice copil normal intr-o casă din Stevenage , Hertfordshire - Anglia , în timp ce Rosberg , fiul campionului mondial din 1982 Keke Rosberg , a crescut în Monaco și a fost educat la școli de elită din Europa .



 " Lasă-mă să -ți spun asta , eu vin dintr-un loc mic din Stevenage și am trăit pe o canapea în apartamentul tatălui meu , " a declarat  Hamilton pentru Daily Mail și The Independent . " Nico a crescut în Monaco cu ski-jeturi , hoteluri și bărci și tot felul de aceste lucruri  scumpe. Deci, foamea pentru titlul mondial este diferită . " Hamilton, care acum are o avere estimată la 68 de milioane de lire sterline fiind desemnat cel mai bogat sportiv britanic in anul 2014 , este în căutarea a celei de-a cincea victorii la rand , mai ales că aceasta cursă se desfasoară in Monaco , orasul natal al lui Rosberg .
 " Vreau să fiu ce mai determinat pilot dintre toti cei 22 care concur
ăm - chiar dacă fiecare pilot e convins că el este cel mai determinat .  Dacă ar fi venit aici crezând că Nico este mai determinat decât mine să castige , atunci as putea merge la fel de bine acasa  . Pentru a castiga campionatul mondial trebuie să fiu cel mai determinat . "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu