vineri, 11 aprilie 2014

R. Grosjean : "Sper că cei de la Renault vor îmbunătăţi motorul " !

Lotus nu a reuşit să rezolve multe din probleme in sesiunea de teste de două zile desfăşurată în această săptămână în Bahrain. Pastor Maldonado a parcurs marţi doar 16 tururi, în timp ce Romain Grosjean a efectuat acelaşi număr de tururi în cursul zilei de miercuri, în condiţiile în care Mercedes a totalizat nu mai puţin de 239 de tururi.
Grosjean


În ambele zile, programul echipei a fost bulversat din cauza unor defecţiuni la unitatea de propulsie furnizată de Renault. Grosjean a admis că situaţia începe să devină inacceptabilă, în condiţiile în care au trecut deja trei curse din noul sezon.
"Sper că cei de la Renault vor îmbunătăţi motorul în termeni de fiabilitate şi performanţă, pentru că ziua de miercuri a fost inacceptabilă. Am parcurs câteva tururi pentru a lucra la aerodinamică, dar nu este ceea ce ne aşteptam. Cei de la Renault au spus că vor exista schimbări pozitive pentru China şi Barcelona, aşa că aşteptăm", a declarat francezul pentru publicaţia AutoHebdo.
Renault nu a obţinut niciun punct în primele trei curse ale sezonului, o situaţie în care se mai află doar Sauber, Marussia şi Caterham.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu