joi, 24 aprilie 2014

M. Hakkinen : "Pentru Vettel este o surpriză neplăcută că Ricciardo îl bate " !

Sebastian Vettel a fost la un pas să declanseze un conflict major la Red Bull Racing după ce iniţial a ignorat ordinul de echipă primit de la standuri de a se lăsa depăşit de coechipierul său Daniel Ricciardo în Marele Premiu al Chinei. Vettel i-a cedat poziţia australianului doar după ce a întrebat care este strategia acestuia, iar atitudinea sa este dur criticată de dublul campion mondial Mika Hakkinen, care sugerează a germanul ar putea fi tentat să părăsească echipa.
Hakkinen  Vettel


"Pentru Vettel este o surpriză neplăcută că Ricciardo îl bate. Chiar şi anul trecut am fost surprins de comportamentul lui Vettel, iar acum continuă. Mai devreme sau mai târziu, un astfel de comportament îi va face rău. Poate că plănuieşte să schimbe echipa, dar în prezent nu se comportă aşa cum ar trebui", a declarat finlandezul.
  În schimb, Hakkinen nu are o idee bună nici despre decizia Scuderiei Ferrari de a-l înlocui pe Stefano Domenicali la conducerea echipei cu Marco Mattiacci, care nu are niciun fel de experienţă în Formula 1. "Domenicali îmi este prieten, dar uneori schimbarea este necesară. Este greu de spus dacă Ferrari a luat decizia potrivită, dar capetele pot cădea când companiile mari nu obţin rezultate. Numai timpul va spune cum se va descurca Mattiacci, dar este dificil să începi munca direct când nu ai multă experienţă în Formula 1", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu