marți, 8 aprilie 2014

Alonso : " Mă aştept să fim mai competitivi în China " !

Scuderia Ferrari a terminat cursa din Bahrain doar pe locurile nouă şi 10 prin Fernando Alonso şi, respectiv, Kimi Raikkonen, iar diferenţa faţă de câştigătorul Lewis Hamilton a fost de peste 30 de secunde, chiar dacă Safety Car-ul a ieşit de pe traseu cu 10 tururi înainte de final.
Alonso


Fernando Alonso susţine însă că prestaţia modestă are drept cauză şi caracteristicile circuitului şi speră să demonstreze acest lucru prin clasări pe podium în Spania şi la Monaco.
"Acest circuit este unul dintre cele mai nefavorabile. Avem deficienţe la unele caracteristici necesare pentru acest circuit, aşa că mă aştept să fim mai competitivi în China, iar apoi Barcelona şi Monaco sunt circuite unde sper să obţinem câteva podiumuri", a declarat spaniolul.
  Pilotul Scuderiei Ferrari a admis că Ferrari are lacune în privinţa vitezei pe liniile drepte, însă insistă că monpopostul F14 T beneficiază şi de unele avantaje competitive. "Nu este bine. Am vrea să avem o viteză mai bună şi să fim capabili să luptăm cu toată lumea, dar în acest moment avemn un deficit la acest aspect. Dar avem şi câteva puncte forte care vor fi evidenţiate pe unele circuite. Dacă în următoarele două Mari Premii suntem mai rapizi decât Nico Hulkenberg şi cei de la Sauber, putem spune că vor avea deficiente comparativ cu viteza pe care Ferrari o are în viraje", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu